Jump to content
Sign in to follow this  
JW01

What happened today?

Recommended Posts

I'm curious on what the cause of the outage was today. I know I have seen intermittent problems for a couple weeks now but today the forums were down for a while. I noticed that the domain (midsouthgarrison.com) was up and the forums were down and since the forum software was originally installed on clonewurx.com (or something similar) I'm guessing there was a pointer dns entry for the forums and the host for clonewurx had some problems.. but who knows.. I'm just curious what as to what caused our outage today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unless you were in the military there really were not any even any BBS Boards back then. Maybe 1990...

Share this post


Link to post
Share on other sites

From what Chris told me, the host was having database problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any ETA on when the problem will be fixed??

Share this post


Link to post
Share on other sites

My understanding is it is fixed. If you are having problems with the forum, feel free to pm or text me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm good.. had to clear my cookies & cache in Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×